Mesajul transmis de primarul Ion Georgescu cu ocazia Zilei Veteranilor de Război

de | 29.04.2022 09:45 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

„Punem eroii înaintea noastră și Ţara înaintea tuturor! O zi în care trebuie să ne amintim că pământul românesc este udat cu mult sânge, pentru ca România să rămână „acasă” pentru milioane de români.

Citește și: IZVORUL TĂMĂDUIRII – Care este semnificația acestei sărbători ortodoxe din Săptămâna Luminată

Vom transmite și generațiilor viitoare că onoarea, demnitatea și curajul sunt valorile pe care această patrie le moștenește de la ostașii săi. În prezent mai sunt în viață doar 1748 Veterani de Război, dintre care doi venerabili reprezentanți chiar în orașul Mioveni – Maiorul (rtr) Sima Nicolae (101 ani) și Generalul de Brigadă (rtr) Constantin I. Năstase (106 ani). Ne înclinăm în fața lor, cu recunoștință și respect! Recunoștință veteranilor de război!” – este mesajul transmis de edilul orașului Mioveni.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed