Web Analytics

MESAJUL PREFECTULUI EMILIAN DRAGNEA CU OCAZIA ZILEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI

de | 30.11.2018 11:50 | Actualitate

Iată ce le transmite argeșenilor, cu ocazia Zilei Naționale a României, prefectul Emilian Dragnea:

„Aniversăm 100 de ani de la cea mai importantă realizare a românilor: înfăptuirea unității naționale.
Ziua Naţională a României nu este doar un prilej de a privi spre trecut și de a ne onora istoria. Este, în egală măsură, un moment de reflecție prin care conceptul de unitate trebuie să reprezinte una dintre cele mai importante valori ale poporului român, un principiu care a mânat pe înaintaşii noştri în lupta pentru integritate şi independenţă.
Evenimentele organizate cu acest prilej în judeţul nostru sunt menite să onoreze faptele eroice care au condus la România zilelor noastre, o ţară modernă cu solide principii democratice.
În această zi specială pentru români, ţin să le mulţumesc în mod deosebit celor care poartă uniforma militară, reprezentaţi de Garnizoana Piteşti, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean şi de celelalte structuri M.A.I. şi M.Ap.N, deoarece, prin nivelul înalt de pregătire, au dovedit că pot duce cu succes la bun sfârşit misiuni şi activităţi specifice protecţiei şi apărării naţionale.
Le mulţumesc veteranilor din teatrele de operaţii, de război şi asociaţiilor veteranilor de război pentru sacrificiul lor în nobila misiune de a apăra ţara, întărind legitimitatea, recunoaşterea şi aprecierea României la nivel internaţional, în raport cu partenerii externi. Vă prețuim pentru devotamentul faţă de ţară!
Le mulţumesc copiilor şi profesorilor din şcolile din Piteşti şi de la Palatul Copiilor care, în ciuda frigului, s-au implicat pentru a oferi publicului o paradă şi un spectacol inedit cu ocazia acestei sărbători.
Nu în ultimul rând, le mulţumesc argeşenilor ce, de fiecare dată, au manifestat un interes deosebit pentru evenimentele de 1 Decembrie şi pentru că, prin activitatea lor în familie, la locul de muncă, în societate, fiecare cu partea sa de contribuţie, zi de zi, fac o Românie mai bună, mai prosperă şi mai puternică.
La mulţi ani!”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii