Mesajul lui Ion Georgescu de Ziua funcționarului public

de | 23.06.2017 10:13 | Actualitate

GEORGESCU

Astăzi, 23 iunie, este Ziua profesională a funcţionarului public. Cu acest prilej, primarul orașului Mioveni a transmis un mesaj tuturor celor cuprinși în această breaslă.

“Adresez tuturor angajaţilor din domeniu public cuvinte de mulţumire şi profundă gratitudine pentru activitatea ce o realizaţi zi de zi. Instituirea acestei sărbători este o confirmare a rolului funcţionarului public în realizarea celui mai important obiectiv – asigurarea unor servicii publice de calitate în interesul cetăţenilor.
Profesionalismul, experienţa, competenţa constituie cheia succesului, pentru care meritaţi cele mai înalte aprecieri. Vă dorim mult succes în nobila activitate de funcţionar public, vă urăm sănătate, liniște sufletească şi noi performanţe profesional în tot ceea ce realizați pentru binele comunității și al societăţii în general.

Sărbătoarea “Ziua funcționarului public” a fost instituită în scopul aprecierei importanței și rolului funcționarilor publici în societate, dar și ținând cont de prevederile Rezoluției din 20 decembrie 2002 a Adunarii Generale a Națiunilor Unite privind desemnarea zilei de 23 iunie – Ziua Națiunilor Unite pentru Serviciul Public”, a scris Ion Georgescu pe pagina sa de Facebook.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii