Web Analytics

Mesajul lui Gentea la aniversarea FC Arges: “Sunt fericit azi! Ca om și ca suporter”

de | 6.08.2020 18:27 | Actualitate

La multi ani, FC ARGES!

Astăzi, 6 august, se împlinesc 67 ani de la înființarea primului club profesionist de fotbal din tara, FC ARGES. Sunt extrem de fericit ca acest eveniment coincide cu revenirea echipei în Liga 1!

Dragi piteșteni, ca și pe mulți dintre dumneavoastră, m-au incercat de-a lungul anilor toate sentimentele pe care le poate trai un microbist alături de marea sa iubire fotbalistică: dragoste, ură, frustrare, speranță etc…

Am trăit pe viu alături de alb-violeți bucuria celor două campionate câștigate: 1971-1972, 1978-1979… L-am idolatrizat, la fel ca mulți dintre voi, pe cel mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor, Nicolae Dobrin….Am trăit amărăciunea retrogradarii de două ori, în 1992 si 2009. Am simțit că avem o datorie morală față de toți marii fotbaliști care au facut istorie pentru acest club și față de suporterii nostri dragi sa reînviem mitul FC ARGES! Multi nu au îndrăznit să creadă.

A fost un drum lung și greu la care m-am înhamat din dragoste pentru aceste două culori: alb și violet. Dumneavoastră, dragi suporteri, sunteți singurii în măsură să-mi judecați trăirile și sentimentele… Astăzi, povestea merge mai departe: HAI FC ARGEȘ!

Sunt fericit azi! Ca om și ca suporter, Cristian Gentea

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole