Web Analytics

Mesajul liderului sindical Nicolae Pavelescu, către salariații de la Dacia, la despărțire: „Să fie convinși că legislația muncii va fi modificată”

de | 22.10.2020 15:26 | Actualitate

 

Locul doi la Camera Deputaților pe lista PSD Argeș liderul sindical de la Dacia, Nicolae Pavelescu, a participat astăzi, 22 octombrie, la depunerea candidaturii de la Biroul electoral județean, alături de conducerea organizației județene a PSD Argeș, și de ceilalți colegi de listă. Pentru ce și-a propus să militeze în calitate de parlamentar și ce mesaj le-a transmis salariaților de la Dacia de care se desparte după 25 de ani de activitate sindicală pe platforma de la Colibași?

„Obiectivele mele personale nu sunt ale mele, sunt ale PSD. Cred că echipa si unitatea face câștigătorii. Cred că misiunea mea la Dacia s-a încheiat, nu cred că as mai putea aduce ceva nou pentru salariați și vreau ca până îmi termin eu cariera să fac ceva bun și în ceea ce privește legislația muncii. Pentru muncitorii de la Dacia am un mesaj: am 25 de ani de când sunt lider sindical la Dacia, pot să spun că am crescut cu ei, cu bune și cu rele. Muncitorilor de la Dacia le spun să aibă încredere în noi. Sunt convins că o bună parte mă vor susține, alții nu, că asta este viața, dar una peste alta să fie convinși că legislația muncii va fi modificată”.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole