Web Analytics
scris joi, 31.05.2018

Mesaje sfâșietoare după moartea puștilor care au pierit în accidentul de la Schitu Golești

tineri morti
 
De azi noapte curg mesajele de condoleanțe pe paginile de Facebook ale lui Denis Predoiu, și Robert Brănescu, tinerii care au pierit în accidentul petrecut miercuri seara la Schitu Golești.
 
 „Denis, nepotul meu, Dumnezeu să te odihnească”, a scris Petrica Florea, pe pagina de facebook a lui Denis Predoiu.
 
„Dumnezeu să vă odihnească în pace! Prea devreme aţi plecat, suflete dragi! Condoleanţe familiilor îndoliate!”, scrie și unul dintre prietenii comunii ai celor doi puști.
 
„Nu pot să cred ce s-a întâmplat. Nu vreau să cred că aţi plecat de lânga noi. Nu imi pot imagina că nu o să vă mai vad şi ca nu o să mai vorbim. O să ne fie dor de voi şi nu o să vă uităm niciodată”, adaugă o prietenă .
 
Şoferul autorurismului în care se aflau cei doi, în vârstă de 18 ani,  nu avea permis de conducere.
 
Asta nu l-a împiedicat să-și invite amicii, de 17 şi respectiv 18 ani, în maşină, pentru o cursă nebunească pe drumul ce leagă Piteştiul de Başov.
 
Pe raza comunei Schitu Goleşti, s-au trezit cu un autobuz în faţă, care, potrivit oamenilor legii, s-a pus în miscare de pe loc, din stânga sensului de mers Campulung – Piteşti, fără să acorde prioritate şi a fost acroşat din spate de autoturism.
 
Mașina în care se aflau cei trei ajuns într-un şanţ de beton. Cei trei au fost scoşi cu greu dintre fiarele contorsionate de echipajele de descarcerare chemate să intervină. 
 
Unul dintre băieți a murit pe loc, al doilea, în ambulantă, spre spital. Şoferul, singurul care a ajuns în viaţă la Spitalul Judeţean din Piteşti, este în comă.
 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...