Web Analytics

Mesaj trist de la Sebastian Papaiani: „ În ultimul timp am început să am dubii asupra originii mele argeşene”

de | 26.08.2016 09:03 | Actualitate

Actorul Sebastian Papaiani îi mulțumește președintelui CJ Argeș pentru invitația la Sărbătorile Argeșului și Muscelului, dar spune că sănătatea nu-i permite să participe la eveniment.

„Mi-e teamă că nu o să mai apuc ziua în care să-mi redobândesc cu acte dreptul de mă fi născut la Piteşti”

În răspunsul la invitație, actorul și-a arătat nemulțumirea față de dificultățile întâmpinate în redobândirea dreptului de proprietate asupra unui imobil pe care familia actorul le-a deținut la Pitești.
„Vă mulţumesc pentru invitaţia dumneavoastră, care vine să confirme ceea ce gândeam şi eu, adică faptul că sunt un fiu al Argeşului. Spun asta, deoarece, în ultimul timp, am început să am dubii asupra originii mele argeşene. Concret, în 2009, după 20 de ani de procese, am reuşit să redobândesc dreptul de proprietate asupra casei în care m-am născut, situată în Piteşti, strada Crinului, nr.30. Conform legii, deoarece nu s-a mai putut restitui în natură, în acelaşi an am depus dosarul cu nr.19757 la ANRP în 2009, iar în 2015, fiindcă nu am primit niciun răspuns, am revenit cu dosarul 82617, dar tare mi-e teamă că nu o să mai apuc ziua în care să-mi redobândesc cu acte dreptul de mă fi născut la Piteşti.
Din păcate, independent de ceea ce v-am relatat mai sus, mă văd nevoit să declin invitaţia dvs., întrucât starea mea actuală de sănătate nu-mi permite participarea la evenimente. Aş aprecia însă, implicarea dvs. în rezolvarea problemei mele legate de origini şi va promit ca anul viitor, să reuşesc să-mi depăşesc problemele de sănătate şi să particip la evenimentul organizat de dvs. în calitate de piteştean <<cu acte>>. În rest, vă doresc dumneavoastră şi piteştenilor mei multă sănătate, lumină în suflet şi să aveţi grijă de <<cetăţenii de onoare>> cât timp mai sunt în viaţă. Cu respect, Sebastian Papaiani-cetăţean de onoare al Argeşulu”, scrie actorul pe pagina sa oficială de Facebook.

Ieri, Sebastian Papaiani a  împlinit 80 de ani. În urmă cu trei luni a fost găsit  de către soţia sa, inconştient, în baie, după ce suferise un atac vascular cerebral.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii