Web Analytics
scris miercuri, 03.07.2024

Merișani: Cercetări finalizate într-un dosar privind neluarea măsurilor de prevenire a unui atac canin

Polițiștii din cadrul Biroului Protecția Animalelor Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, faptă prevazută și pedepsită de art. 12, alin. 2, din O.U.G. 55/2002 privind regimul de deținere al cânilor periculoși sau agresivi.

Merișani: Cercetări finalizate într-un dosar privind neluarea măsurilor de prevenire a unui atac canin

Citește și Gheorghe Zamfir va primi titlul de Cetățean de Onoare al Piteștiului. Teatrul de Vară din Ștrand va purta numele maestrului

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 9 mai 2023, un câine din rasa metis ”Amstaff”, aparținând unui bărbat de 69 de ani, din comuna Merișani, ar fi atacat un bărbat, provocându-i mai multe leziuni și vătămări, care au necesitat aproximativ 40 de zile de îngrijiri medicale. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită