Medici noi la Spitalul Județean Argeș

de | 20.04.2022 15:53 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Echipa medicală a Spitalului Județean de Urgență Pitești s-a mărit în ultima perioadă. Mai mulți medici au ales să activeze în secțiile Cardiologie, Psihiatrie, Obstetrică Ginecologie, Chirurgie, Pneumoftiziologie (PNF) și în Unitatea de Primiri Urgențe (UPU).

„Miron Cristina Maria, medic primar, este încadrată în unitatea sanitară cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, din data de 15 martie. Aceasta a venit la SJUP prin transfer de la Spitalul Municipal Câmpulung, iar înainte a activat ca medic primar obstetrică-ginecologie în cadrul SUU Elias București.

Floareș Ana Maria, medic specialist pneumolog, lucrează la Spitalul Județean din luna februarie a.c., fiind numită și coordonator al activității din cadrul Secției PNF.

Citește și Începe distribuirea ajutoarelor europene în Pitești și alte 7 localități din județ

De curând, și alți doi medici rezidenți, Anton Mihaela și Morlova Carinna Andrada, au semnat contractele de muncă, acestea urmând ca, după finalizarea stagiului de pregătire, prima zi a lui 2023, să facă parte din echipele de medici ale Secțiilor de Cardiologie, respectiv Psihiatrie.

Alți doi medici au fost angajați la SJUP în perioada stării de alertă (luna februarie a.c.). Mărgăritescu Cristian Alexandru activează în Secția de Chirurgie II a unității și Ursu Cristina, în Unitatea de Primiri Urgențe. Momentan, contractele acestora au fost prelungite până la data de 6.06.2022, dorința acestora fiind să își continue activitatea la SJUP”, au transmis reprezentanții spitalului, care le-au mulțumit și le-au urat bun venit.

Acest articol este despre: medici noi,spitalul judetean arges

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”
„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”

Cuplul Monica Davidescu și Aurelian Temișan joacă la Pitești Spectacol la Teatrul „Alexandru Davila”, luni, 30 mai, de la 19:30. Va fi pusă în scenă cea mai recentă producție a Companiei de Teatru Concordia, comedia „Divorțul anului”. Joacă Monica Davidescu, Ovidiu...

PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung
PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung

Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Ivan și Sergiu Cicu, consilieri lacali ai PSD Câmpulung, au susținut azi o conferință de presă la sediul PSD Câmpulung Mușcel.  Cu acest prilej, Marius Nicolaescu a făcut o radiografie a...


Loading RSS Feed