Web Analytics

Medic UPU, Pitești: „Respectați regulile pentru a nu îngroșa rândurile pacienților COVID”

de | 26.06.2020 21:42 | Actualitate

Doctorița piteşteancă Alina Mărtău, medic la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Argeș, a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care îndeamnă la respectarea măsurilor de protecție individuală.

Multe cazuri depistate pozitive în Argeș în ultimile zile. Scriu după 12 ore de muncă în UPU, unde în urma investigațiilor și testărilor, aproape toți pacienții prezentați cu simptomatologie respiratorie, febra, etc., au fost confirmați COVID.
Se știe că transmiterea comunitară este în prim plan, așa că pentru a nu îngroșa rândurile pacienților COVID, respectați regulile de bun simț: păstrați distanța, respectați regulile de igienă, purtați mască.
Veți aglomera spitalele în defavoarea unor pacienți care au nevoie de îngrijiri medicale. Astăzi poate nu vă interesează acest aspect, dar mâine, daca cineva drag ar fi în locul lor, cum a-ți proceda?
Cred că puțină conștiință și mai multă responsabilitate nu ar face rău nimanui. Ignoranța poate distruge vieți, familii, relații intersociale, a scris medicul UPU Alina Mărtău.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii