Web Analytics

Medic din prima linie, mesaj pentru protestatari: ‘Sunteți liberi să strigați orice, dar nu aveți libertatea de a ne încălca drepturile noastre’

de | 5.04.2021 10:23 | Actualitate

Protestele din ultima perioadă de timp contra măsurilor restrictive adoptate de guvern în lupta cu noul coronavirus SARS-CoV-2 au iscat o serie de controverse în societate și în lumea medicală. Unii medici care luptă în prima linie împotriva COVID-19 au transmis o serie de mesaje dure la adresa protestatarilor și le atrag atenția că nu există un tratament miraculos.

„Vă spun categoric, puteţi să injuraţi şi să mă ameninţaţi cât doriţi – nu există tratament miraculos. Avem în ATI pacienți tratați acasă și au afectări pulmonare între 70 și 95 la sută. Nu suntem criminali. Sunteţi liberi să strigaţi orice şi să faceţi orice cu viaţa dumneavoastră. Dar nu aveţi libertatea de a ne încălca drepturile noastre”, a scris medicul, pe Facebook”, citează digi24.ro.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. // Medic din prima linie, mesaj pentru protestatari: ‘Sunteți liberi să strigați orice, dar nu aveți libertatea de a ne încălca drepturile noastre’ //. Ba, nineaca … libertate au ; drepturile-s drepturi / mai domol cu mobila pe scari , ca darami soba !