Web Analytics
scris miercuri, 09.11.2022

Medalii importante pentru sportivii de la CSM Pitești la Campionatul Național de Judo

Week-end-ul trecut, la Izvorani s-a desfășurat finala Campionatului Național de Judo Ne-Waza, atât la individual, cât și pe echipe. Sportivii legitimați la Clubul Sportiv Municipal Pitești au obținut rezultate de excepție. Astfel, CSM Pitești s-a clasat pe poziția a doua în clasamentul final, cu o medalie de aur, două de argint și două de bronz.

Medalii importante pentru sportivii de la CSM Pitești la Campionatul Național de Judo

Citește și Călinești: Conducea cu viteză excesivă și nu a oprit la semnalul polițiștilor

Sportivii piteșteni care au obținut această performanță sunt Darius Georgescu, locul 1 la categoria +81 kg, Alexandru Dincă, locul doi la categoria +81 kg, Sebastian Medre, locul doi la categoria 81 kg, Fabian Iorga, locul trei la categoria 81 kg și Bebe Bădiceanu, locul trei la categoria 66 kg.

Mai trebuie spus că la finala Campionatului Național pe echipe Under 18, CSM Pitești a participat cu două echipe la masculin, iar echipa ”A” a obținut medalia de aur, iar echipa ”B”, medalia de bronz.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...