Web Analytics

Meciul dintre FCSB și CS Mioveni a început cu un protest al oaspeților

de | 5.12.2022 20:48 | Actualitate, Home, Sport

Fotbaliștii grupării argeșene au decis să-și întârzie intrarea pe teren pentru 10 minute, pentru a trage astfel un semnal de alarmă cu privire la restanțele salariale existente la club. Astfel, confruntarea a început la ora 19:10. De asemenea, jucătorii Mioveniului nu au efectuat niciun antrenament în săptămână premergătoare partidei. Aceștia au făcut doar o „ușoară mișcare” duminică, pentru a evita eventuale accidentări musculare la partida cu FCSB.

Citește și: Șoferul unei ambulanțe, înjunghiat în casa unui pacient care sunase la 112

De asemenea, la aceaată partidă, CS Mioveni a avut un antrenor nou. Clubul argeșean nu a avut antrenor principal în ultima lună, după demiterea lui Flavius Stoican (46 de ani). A primit, cum a fost și cazul FCSB-ului, o dispensă din partea Federației și Marius Stoica a putut îndeplini rolul de antrenor principal, chiar dacă nu are Licență Pro. Perioada de ”grație” s-a încheiat, însă, așa că cei din conducerea clubului CS Mioveni au fost nevoiți să numească un nou antrenor principal. Alesul este Adrian Matei, care deține Licența Pro, dar antrenor principal de facto va fi tot Marius Stoica.

Adrian Matei a activat ultima dată la Rapid, unde, cum va fi și la CS Mioveni, a fost trecut în acte antrenor principal.

Foto: Gazeta Sporturilor

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *