Web Analytics

Meci cu suspans de Hollywood în Trivale. FC Argeș-Cluj: 3-1

de | 29.07.2022 21:58 | Actualitate, Home, Sport

O partidă hard, cu multe răsturnări de situație, unele chiar burlești, în seara seara asta, în Trivale. FC Argeș a învins U Cluj cu 3-1, după un film al cărui scenariu parcă a fost scris de Quentin Tarantino. Iată câteva repere de adrenalină la limita infarctului.

Citește și: FC Argeș-Universitatea Cluj, vineri, ora 18.30, Digi Sport, Prima Sport, Orange Sport

Oaspeții au condus cu 1-0 încă din minutul 4, prin Adrian Bălan. Apoi au ratat un penalty în minutul 18, prin Florin Purece, care a irosit șansa de 2-0, când altfel s-ar fi scris istoria meciului. Ambele faze, și golul, și penalty-ul ratat de clujeni, au fost validate după ce arbitrul de centru a fost nevoit să consulte VAR-ul, care a întins la maximum nervii publicului din Trivale.


Trebuie subliniat și că portarul Straton s-a revanșat apărând penalty-ul, după ce greșise la golul clujenilor, când a ieșit neinspirat pe centrarea din care Adi Bălan a fructificat. Debutul a fost horror pentru alb-violeți, având în vedere că, în primele 20 minute, U Cluj a ajuns de 6,7 ori în careul FC Argeșului și mai putea înscrie cel puțin o dată, chiar și cu acel penalty ratat. Apoi a venit fatidicul minut 39 pentru oaspeți. Stoperul Florin Ilie a probat total gratuit crampoanele pe spinarea lui Ișfan, mai ales că faza era în careul FC Argeșului, iar centralul Horia Mladinovici a arătat roșu. Era minutul 39. Cu oaspeții în inferioritate numerică, alb-violeții parcă s-au trezit din pumni și au egalat rapid, peste doar 4 minute, prin Ișfan. Acesta a plutit peste doi jucători de la oaspeți și a înscris plasat cu capul, după o centrare impecabilă a lui Marius Constantin.

În debutul reprizei secunde, Ișfan a explodat și a adus FC Argeș în avantaj, în minutul 46. Peste doar 7 minute, după o pasă filtrantă a aceluiași Ișfan, Arnold Garita a driblat tot, inclusiv pe portarul Gorcea și a dus scorul la 3-1 pentru gazde. Și era doar minutul 53. Ișfan a fost omul meciului. De ce? A dat două goluri, putea face hat-trick-ul în minutul 49, când a fost față în față cu Gorcea, dar a trimis peste poartă, el a fost cel care a scos faultul care a dus la eliminarea clujeanului Florin Ilie și tot el a fost cel care dat asist-ul prin care Garita a înghețat tabela pentru gazde la 3-1.

Meciul a fost superb, sper că așa s-a văzut și la televizor, și a dat satisfacție celor aproape 4000 de spectatori din Trivale, care au reînceput să scandeze numele echipei favorite, dând uitării rușinea din meciul cu Sepsi.

Gabriel Grigore

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *