Web Analytics
scris luni, 30.01.2023

Matei Dima, regizorul filmului Teambuilding, amendat cu 10.000 de lei, după ce a condus sub influenţa drogurilor

Matei Dima, cunoscut sub numele de BRomania, regizorul filmului Teambuilding, a fost amendat cu 10.000 de lei. Este decizia instanţei în procesul în care cunoscutul vlogger şi producător a fost judecat pentru că ar fi condus sub influenţa substanţelor interzise.

Matei Dima, regizorul filmului Teambuilding, amendat cu 10.000 de lei, după ce a condus sub influenţa drogurilor

Citește și: Argeș. A lovit o mașină de Poliție și a fugit. Șoferul era băut

La începutul anului 2021, a fost oprit de poliţişti, în trafic, în timp ce se afla la munte, iar testul rapid a arătat că ar fi consumat cocaină. După doi ani de judecată, instanţa a pronunţat sentinţa, care însă nu este finală. Amenda este, practic, cea mai blândă măsură care i-ar fi putut fi aplicată, asta după ce anchetatorii au stabilit că vloggerul nu s-ar fi urcat drogat la volan, ci ar fi consumat cu câteva zile în urmă substanţa interzisă, care îi rămăsese în sânge.

Citește și: Victor Pițurcă a fost reținut de DNA

Matei Dima este regizorul filmului românesc cu cele mai mari încasări din toate timpurile: „Teambuilding”. În trei luni de la lansare, filmul a înregistrat încasări de aproape cinci milioane de euro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

antisemitismul

Antisemitismul a explodat

MAKE English Version • (Episodul 1) Evreii din Europa se simt mai duşmăniţi de la momentul atacului Hamas din 7 octombrie 2023 asupra Israelului, o...

Din ediția tipărită