Web Analytics

Măsuri pentru magazinele din Mioveni. Se cere limitarea numărului de clienți

de | 24.03.2021 12:57 | Politica si Administratie

Reprezentanții supermarketurilor și hipermarketurilor care desfășoară activități comerciale în orașul Mioveni au fost invitați să ia parte la un grup de lucru, alături de conducerea primăriei, conducerea Poliției Mioveni, Poliției Locale și împreună cu reprezentanții unor servicii cu rol de control din cadrul administrației publice locale.

Întâlnirea a avut loc ca urmare a creșterii numărului de persoane infectate cu COVID-19 la nivelul orașului, fapt care încadrează zona noastră în categoria cu risc potențial crescut de infectare în rândul populației.

În acest context, având în vedere traficul mare de persoane și aglomerația generată în marile centre comerciale, reprezentanții Comitetului Local pentru Situații de Urgență Mioveni au lansat un apel public tuturor agenților economici cu privire la obligativitatea respectării setului de norme de siguranță sanitară deja existente, precum și implementarea unor noi măsuri punctuale, cu scopul de a preveni răspândirea virusului.

CITEȘTE ȘI (video) FEMEIE CĂUTATĂ DE POLIȚIE DUPĂ CE A ZGÂRIAT O MAȘINĂ DIN CENTRUL PITEȘTIULUI ȘI APOI S-A FĂCUT NEVĂZUTĂ

„Măsurile care se vor aplica imediat se referă la limitarea numărului de persoane (la 1 maxim 2) din cadrul aceleiași familii care doresc să intre într-un magazin, limitarea numărului de clienți din interiorul unui magazin la 30% din capacitatea acestuia, organizarea fluxurilor de clienți la intrarea și ieșirea din unitate, limitarea numărului de cărucioare pentru cumpărături, dezinfectarea constantă a cărucioarelor pentru clienți, distanțarea fizică, diminuarea cozilor la casele de marcat, triajul epidemiologic al angajatilor la intrarea în ture.

Activitățile vor fi coordonate și monitorizate de reprezentanții Poliției Orașului Mioveni și cei ai Poliției Locale, care vor intensifica patrulele și controalele în anumite intervale orare.

Nerespectarea deciziilor și hotârârilor CJSU, respectiv CLSU se va sancționa cu amendă și suspendarea activității” transmite administratia locala din Mioveni.

CITEȘTE ȘI Mai mulți cetățeni din comuna Bălilești au „uitat” de scenariul roșu

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Daca bate n-am fi, ne-am stradui si am izbandi ; dar o facem cu sarg / fix pe invers ! Deloc nu-mi place Sosoaia/ nici Doftoroaia , totusi …”ielele” parca-s deasupra !