Web Analytics
scris marți, 10.03.2020

Măsuri împotriva coronavirusului la OCPI Argeș

 

Măsuri împotriva coronavirusului la OCPI Argeș

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Argeș va aplica o serie de măsuri în scopul prevenirii și limitării răspândirii coronavirusului. Astfel, în perioada 11-31 martie 2020, accesul publicului va fi permis doar în spațiul special rezervat din cadrul OCPI Argeș/birourilor de cadastru și publicitate imobiliară, iar audiențele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail.

De asemenea, până la finalul acestei luni, persoanele autorizate și reprezentanții birourilor notariale nu vor mai avea acces decât în spațiul rezervat publicului.

Pentru a preveni și limita răspândirea coronavirusului, beneficiarii serviciilor oferite de OCPI Argeș sunt rugați să evite aglomerarea la ghișeu și să opteze pentru serviciile on-line disponibile pe https://epay.ancpi.ro/.

Solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite prin e-mail, accesând site-ul OCPI Argeș și prin intermediul unui call-center, care va funcționa de luni până vineri în intervalul orar 8.30 – 16.30.

Numerele de telefon și adresa de e-mail destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI Argeș sunt următoarele: 0248215015, 0348401680, ag@ancpi.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

antisemitismul

Antisemitismul a explodat

MAKE English Version • (Episodul 1) Evreii din Europa se simt mai duşmăniţi de la momentul atacului Hamas din 7 octombrie 2023 asupra Israelului, o...

Din ediția tipărită