Mașină furată de la un service din Argeș și două magazine sparte

de | 20.01.2022 12:34 | Actualitate, Home

În dimineața zilei de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că în cursul nopții de 18 spre 19 ianuarie a.c., persoane necunoscute ar fi sustras un autoturism care se afla parcat în incinta unui service auto, de pe raza comunei Bradu.

Din cercetări, s-a stabilit că autorii ar fi montat plăcuțe cu numere provizorii pe autoturismul în cauză, care nu este înmatriculat, ce se afla în curtea unei unități de service auto de pe raza localității amintite. Ulterior autorii s-ar fi deplasat pe raza aceleiași localități, în apropiere de prima locație, pătrunzând prin efracție în două societăți comerciale, de unde și-ar fi însușit pachete cu țigări.

Citește și:Restricții de circulație pe DN7 Pitești-Rm. Vâlcea, de Ziua Unirii Principatelor Române

Cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, și conducere a unui autovehicul neînmatriculat, conform art. 229 și 334 din Codul Penal.

În cauză există un cerc de suspecți, cercetările desfășurându-se sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru identificarea autorilor, tragerea acestora la răspundere penală și recuperarea bunurilor sustrase.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

S-au plimbat cu piscina din benă prin Bogați și au plătit scump
S-au plimbat cu piscina din benă prin Bogați și au plătit scump

Duminică, 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că o autoutilitară cu mai multe persoane care provoacă zgomot circulă pe raza localității Bogați....

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....