Web Analytics

Mașină furată de la un service din Argeș și două magazine sparte

de | 20.01.2022 12:34 | Actualitate

În dimineața zilei de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că în cursul nopții de 18 spre 19 ianuarie a.c., persoane necunoscute ar fi sustras un autoturism care se afla parcat în incinta unui service auto, de pe raza comunei Bradu.

Din cercetări, s-a stabilit că autorii ar fi montat plăcuțe cu numere provizorii pe autoturismul în cauză, care nu este înmatriculat, ce se afla în curtea unei unități de service auto de pe raza localității amintite. Ulterior autorii s-ar fi deplasat pe raza aceleiași localități, în apropiere de prima locație, pătrunzând prin efracție în două societăți comerciale, de unde și-ar fi însușit pachete cu țigări.

Citește și:Restricții de circulație pe DN7 Pitești-Rm. Vâlcea, de Ziua Unirii Principatelor Române

Cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, și conducere a unui autovehicul neînmatriculat, conform art. 229 și 334 din Codul Penal.

În cauză există un cerc de suspecți, cercetările desfășurându-se sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru identificarea autorilor, tragerea acestora la răspundere penală și recuperarea bunurilor sustrase.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii