Masă tradițională de Paște pentru persoanele cu probleme financiare din Argeș

de | 24.04.2022 13:58 | Actualitate, Home

Consiliul Judetean Arges, împreună cu Primaria Municipiului Pitesti, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, cu sprijinul Asociației Sf. Spiridon și Irina au oferit posibilitatea mai multor argeșeni să celebreze Paștele cu o masă tradițională îmbelșugată.


Citește și: Patriarul Kirill al Moscovei pledează pentru depăşirea conflictelor în mesajul său de Paşte

Prin această acțiune comună se continuă seria de gesturi menite să aducă în casele și în inimile persoanelor cu probleme financiare, dar și în rândul vârstnicilor singuri bucuria sărbătorilor tradiționale, așa cum s-a întâmplat și de Crăciun.
De data aceasta, cu sprijinul președintelui Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, și al primarului Piteștiului, Cristian Gentea, 200 de meniuri au fost oferite astăzi, de Sfintele Paști, la Restaurantul Forever. Alte 100 de pachete au fost împărțite persoanelor nedeplasabile din județ de către voluntarii Asociației.


Citește și Putin a fost la slujba de Înviere și s-a închinat

“Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului, cea mai mare sărbătoare creștină, este nu doar despre sacrificiu, ci și despre a fi mai bun cu aproapele tău. Tocmai de aceea, vreau să mulțumesc colegilor de la D.G.A.S.P.C. Argeș și ONG-urilor care sunt tot mai prezente în viața comunității pentru că au păstrat acest gen de acțiuni și pentru toată implicarea de care au dat dovadă. Le mulțumesc primarului Cristian Gentea și colegilor săi din Primărie pentru că susțin aceste acțiuni.
Cred că este salutară și inițiativa D.G.A.S.P.C. Argeș de a implica organizațiile civice în astfel de acțiuni și parteneriate, la fel cum este de apreciat și faptul că acești voluntari au răspuns pozitiv, se implică foarte activ și reușesc să completeze foarte bine activitățile Direcției, pe mai multe paliere”, a subliniat președintele C.J. Argeș Ion Mînzînă.

Citește și Şeful diplomaţiei şi ministrul Apărării din SUA, în vizită la Kiev. Prima vizită oficială a reprezentanţilor guvernului american în Ucraina după 24 februarie

“Vreau să mulțumesc Consiliului Județean și președintelui Ion Mînzînă pentru că ne sprijină în toate inițiativele noastre și să apreciez faptul că primarul Cristian Gentea ne-a rămas alături în aceste acțiuni. Nu pot decât să le fiu recunoscătoare tuturor pentru că, prin acest efort comun, prin implicarea dosebită a voluntarilor de la Asociația Sf. Spiridon și Irina, încă trei sute de argeșeni s-au putut bucura de această sărbătoare, fără să mai fie stresați sau necăjiți că nu pot avea o masă îmbelșugată. Noi, românii, suntem învățați din generație în generație că trebuie să cinstim sacrificiul Fiului Domnului pentru noi, oamenii, dar și să celebrăm, alături de cei dragi, Sfintele Sărbători”, a menționat și Tatiana Eftime, a declarat directorul D.G.A.S.P.C. Argeș.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești
Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești

Excelența Sa Sofian Qudah, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Hașemit al Iordaniei în România, a efectuat o vizită la Primăria Pitești, în data de 24 mai 2022, având o întâlnire de lucru cu primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea....

Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri
Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict şi două percheziţii domiciliare, la locuințele a două...


Loading RSS Feed