Web Analytics
scris joi, 02.05.2024

Masa de Paşte în 2024: lista cu produse disponibile la noul hipermarket Carrefour din Pitești

Se apropie Paștele ortodox, una dintre cele mai importante sărbători la români. Dincolo de latura spirituală a acestei sărbători, românii prețuiesc ocazia de a se reuni cu cei dragi în jurul mesei. Pregătirile sunt deja în toi, așa că mulți români au început deja să se aprovizioneze cu cele necesare, de la preparate tradiționale și produse de sezon, până la cadouri pentru cei dragi. La noul hipermarket Carrefour din Pitești (Strada Tudor Vladimirescu, nr. 37), românii pot găsi o varietate impresionantă de produse potrivite tuturor nevoilor.

Masa de Paşte în 2024: lista cu produse disponibile la noul hipermarket Carrefour din Pitești

De luni până duminică, între orele 08:00 – 22:00, clienții se pot bucura de o experiență completă, hipermarketul oferind cea mai variată gamă de produse disponibile pentru toate buzunarele. Indiferent de durata sesiunii de cumpărături, clienții au acces la întregul univers de produse Carrefour, potrivit oricărei nevoi.

Ce oferte îi așteaptă pe clienți în noul hipermarket Carrefour din Pitești

  1. Carnea de miel, vedeta mesei de Paște

Carnea este produsul care apare după un post lung, iar de Paște, vedeta este mielul, cu toate componentele sale, gătit până astăzi sub toate formele – la cuptor, la abur, pe grill etc. Drobul, friptura de miel, borșul de miel sunt printre produsele care atrag atenția mesenilor. Toate ingredientele necesare pentru pregătirea acestor mâncăruri sunt disponibile la noul hipermarket Carrefour din Pitești, la prețuri accesibile pentru orice buzunar. Iar pentru aceia care preferă un alt tip de carne pentru preparatele tradiționale, e bine de știut că pot înlocui carnea de miel cu cea de porc, vită sau chiar pasăre. Toate acestea pot fi găsite la raionul dedicat, în compartimentele frigorifice sau la vitrina cu servire asistată.

  1. Fructe și legume proaspete, de sezon 

Noul hipermarket din oraș reînvie amintirea fructelor și legumelor din copilărie, oferind multiple opțiuni pentru o alimentație sănătoasă la prețuri accesibile, prin gama variată de fructe și legume românești, numai bune de completat masa de Paște. Acestea provin de la cooperativele din programul „Grădina Noastră”, dezvoltat de Carrefour cu scopul susținerii fermierilor români. La rafturile dedicate, clienții pot găsi produse proaspete, locale, crescute cu grijă de către producătorii locali din Cooperativa Grădina Noastră din Vărăști și Beiuș. Cooperativa din Beiuș, specializată în producția de fructe de pădure, aduce la rafturile magazinului căpșuni proaspete, în timp ce Cooperativa din Vărăști livrează pe lângă salată și ceapă verde, disponibile pe tot parcursul anului, și lădițe cu ridichi, urzici, spanac, sparanghel, varză nouă.

În plus, clienții pot opta pentru produse de la fermierii locali și regionali, precum „Dima Gh. Ion” (verdeață), „Isbiceanu Marius Minus PFA” (varză timpurie), „Agro Holding Drăgășani” (castraveți, varză timpurie, verdeață), „Andrei Rodica” (verdeață, roșii), „Ferma Bratia din Deal” (salată, ceapă verde). De asemenea, nu vor lipsi nici produsele marcă proprie precum Drag de România, Carrefour La Piață, Simpl sau Carrefour Essential, deosebit de apreciate de clienții Carrefour.

Citește și Joia Mare, tradiții, obiceiuri, semnificație. Ce nu ai voie să faci în această zi

  1. Vinuri românești, pentru toate gusturile

Cu o semnificație aparte, vinul este băutura tradițională la sărbătoarea Învierii. Noul hiper oferă o selecție extinsă de vinuri cu tradiție din programul Deschidem Vinul Românesc, creat de Carrefour pentru a sprijini producătorii români din toate regiunile viticole ale țării. Vinurile pot fi descoperite de iubitorii de gusturi locale în categoria Vin din Regiunea Ta, precum Innocentia și Picote. Alături de ele, sunt disponibile inclusiv vinuri încredințate doar rafturilor Carrefour prin selecția Exclusiv (cum ar fi Tectonic, ediție limitată, sau Avincis Amfiteatru), precum și vinuri gastronomice apreciate de specialiști și căutate de cunoscători, din gama Premium. Fiecare sortiment are o savoare unică și merită încercat alături de brânzeturile artizanale fabricate din ingrediente românești, 100% naturale, din programul Poftim Brânza Românească. Rezultatul este o experiență senzorială deosebită.

  1. Produse pentru întreaga familie  

Pentru cei aflați în căutare de cadouri în această perioadă, la noul Carrefour pot găsi și produse non-alimentare, numai bune de oferit în dar celor dragi: de la echipamente și articole pentru gătit (electrocasnice, veselă, ustensile de bucătărie), produse pentru casă și grădină, până la jucării pentru cei mici, cărți, articole vestimentare din colecția TEX sau produse cosmetice și de îngrijire personală.

Un avantaj pentru piteșteni îl reprezintă cardul de cumpărături BT Direct care vine cu extra beneficii în noul magazin – pe lângă 5% cashback din valoarea tuturor cumpărăturilor efectuate în magazin și online, pe Carrefour.ro, piteștenii au posibilitatea de a face cumpărături și achita în 18 rate fără dobândă la noul hiper din oraș.

Citește și Minuni ale Sf. Ioanichie cel Nou de la Muscel, săvârşite la paraclisul Universităţii Piteşti

  1. Oferte speciale pentru clienții Carrefour

În perioada sărbătorilor pascale, Carrefour vine în întâmpinarea clienților cu oferte concepute special pentru această perioadă. „Pachetul cu Dor” vine în întâmpinarea românilor oferindu-le posibilitatea să dăruiască celor dragi, aflați acasă, un cadou care să le poată alina dorul. „Pachetul cu Dor” propune un pairing inedit de vin și brânzeturi românești din programele Deschidem Vinul Românesc și Poftim Brânză Românească, acompaniate de un cozonac din gama proprie Carrefour, Drag de România. În funcție de sortimentele disponibile, românii pot selecta produsele preferate din secțiunea dedicată pentru a crea un pachet cadou personalizat, pe gustul destinatarului. Campania este disponibilă în orașele în care este prezent Bringo cu magazinele Carrefour hipermarket. Lista orașelor cu acoperire Bringo poate fi accesată aici: https://pachetulcudor.carrd.co/#orase.

De altfel, clienții vor regăsi în magazine, în această perioadă, peste 1.000 de produse alimentare la ofertă, precum drob, cozonac, miel și multe altele.

Oferta completă, ce conține promoțiile categoriilor de haine, electronice și electrocasnice, poate fi accesată pe https://carrefour.ro/corporate/cataloage, dar și în programul Act for Good.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *