Web Analytics
scris marți, 23.05.2023

Marți, o zi plină la ISU Argeș, cu accidente și incendii

În dimineața zilei de marți, 23 mai, jurul orei 8:10, un echipaj SMURD de prim ajutor calificat a fost solicitat să intervină în zona Podul Viilor din Pitești, acolo unde un tânăr, în vârstă de 23 de ani, a fost acoșat de un autoturism. El a suferit un traumatism la față și a fost transportat la spital, după cum a precizat ISU Argeș.

Marți, o zi plină la ISU Argeș, cu accidente și incendii

Aproximativ două ore mai târziu, două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat au intervenit la un accident rutier produs la Călinești, cu implicarea a două autoturisme. O femeie a avut atac de panică.

Citește și: A rămas cum s-a stabilit. Soțul polițistei de la Schitu Golești a pierdut apelul pentru ordinul de protecție

În jurul orei 14, a urmat un accident rutier produs pe strada Nicolae Bălcescu din Pitești, în zona Spitalului Militar, cu trei autoturisme implicate. Și din nou au intervenit pompierii cu toate cele necesare. Paramedicii SMURD au monitorizat o femeie în vârstă de aproximativ 71 de ani, care avea atac de panică și acuza dureri în zona cervicală. Ea a refuzat să fie dusă la spital.

Câteva minute mai târziu, tot la Pitești, dar pe Calea București, două mașini au fost implicate într-un eveniment rutier, fără urmări prea grave din câte se pare.

Apoi, după ora 15, ISU Argeș a mobilizat pompierii cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat la un incendiu izbucnit la o locuință de pe strada Eremia Grigorescu din Câmpulung Muscel. Cauza probabilă: un scurtcircuit electric.

În jurul orei 16, un alt accident rutier s-a produs în Pitești, pe varianta Prundu-Craiovei, în care au fost implicate trei autoturisme. Fără victime.

Iar ziua era abia la amiază…

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...