Marius Șumudică este noul antrenor principal al echipei Al-Shabab din Arabia Saudită

de | 24.03.2022 08:23 | Actualitate, Home, Sport

Șumudică revine în fotbal și a semnat, miercuri, cu o nouă echipă. Este vorba de Al-Shabab din Arabia Saudită, care l-a anunțat deja oficial în funcția de antrenor principal.

Contractul lui Șumudică se întinde până la finalul acestui sezon, cu opțiune de prelungire.

Citește și: UEFA confirmă că Rusia vrea să găzduiască Euro-2028 sau 2032

Al-Shabab ocupă locul 4 în campionatul din Arabia Saudită, iar Marius Șumudică are ca obiectiv clasarea pe o poziție superioară. El a mai antrenat această echipă în trecut și a rămas în relații bune cu șeicii care conduc Al-Shabab. De altfel, Șumudică s-a tot autopropus în ultima vreme la această echipă.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Incendiu în Pitești, la o baracă de lângă calea ferată
Incendiu în Pitești, la o baracă de lângă calea ferată

Un incendiu a izbucnit, marți, la o baracă din Pitești, aflată lângă trecerea la nivel de cale ferată din zona CNCD. În construcția dezafectată, cu suprafața de aproximativ 10 mp, mai stăteau persoane fără adăpost. Focul s-a manifestat generalizat și nu au fost...

145 de școli din Argeș nu au pază și nici sisteme de supraveghere
145 de școli din Argeș nu au pază și nici sisteme de supraveghere

Din 500 unități de învățământ preuniversitar din Argeș, 145 nu au pază și nici sisteme de supraveghere. Prefectul Radu Perianu a declarat că este „un lucru extrem de îngrijorător”. Din cele 500, doar 82 sunt asigurate cu pază umană, 61 cu sisteme de supraveghere video...