Web Analytics

Marius Postelnicescu a contactat o formă severă de coronavirus: „Sunt spre bine. Vă rog să-mi liniştiţi familia!”

de | 17.12.2020 13:26 | Actualitate, Dezvăluiri

# Ne-a spus liberalul, care e director adjunct la Apele Române, de pe patul de spital
Cu câteva zile înainte de alegeri, Marius Postelnicescu s-a operat la colon la o clinică privată din București. Conform protocoalelor medicale, înainte de intervenția chirurgicală a fost testat pentru detectarea virusului Covid-19 și a fost găsit negativ. După operație, însă, liderul liberal piteștean a fost retestat și de această dată testul i-a ieșit pozitiv și, cum starea sănătății i se deteriorase, a fost transferat la Secția ATI a Spitalului Colentina.
“Sunt la aparat. Încep să îmi revin. Mă simt din ce în ce mai bine, dar încă am masca de oxigen. Problema este că am avut și o operație și imediat m-au găsit pozitiv. M-au mutat. Am avut o perioadă mai grea, dar acum sunt spre bine. Nu mai sunt la ATI, sunt într-o rezervă. Vă rog să îmi liniștiți familia!” – ne-a declarat, vorbind cu greu din cauza măștii de oxigen, Marius Postelnicescu.
Citește și Președintele PNL Pitești, Marius Postelnicescu, adjunct la Administrația Națională Apele Române
Citește și Liberalul Marius Postelnicescu: „Nu mi se pare corect să iei un edil de la alt partid de dragul de a transfera o întreagă organizaţie la PSD”
 

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Dumnezeu nu doarme ! Pe cand unii insi cu pretentii de oameni … se dau oameni / dar nu sunt , asta este !
    Cei ce-si bat joc de oameni … bine nu sfarsesc ! Chiar si lupul se pleaca in fata omului . Vazut-am asa ceva in urma cu mai bine de 60 de ani / prin Poieni, pe Plai, pe la Garlici … prin Dumbravesti .