Web Analytics

Marius Pârvu, propus pentru funcția de președinte al Protecției Consumatorului

de | 15.02.2018 11:15 | Actualitate

parvu anpcMarius Pârvu este consilier în Consiliul Judeţean Argeş, pe listele Partidului Social Democrat Argeş, în mandatul 2016-2020. De asemenea, Marius Pârvu este directorul Direcţiei Petrochimice Bradu- Piteşti. În trecut a deţinut această funcţie şi la Administraţia Bazinală de Ape Argeş Vedea.

Conform unor surse din PSD, Marius Pârvu este propus și susținut pentru funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, funcție care tocmai a fost vacantată. O importantă perioadă de timp această funcție a fost ocupată tot de un argeșean, Bogdan Pandelică.

De asemenea, consilierul județean Marius Pârvu este susținut politic și pentru funcția de secretar de stat la Ministerul Economiei. Decizia finală aparține conducerii centrale a PSD.

Marius Pârvu: ”Conducerea partidului este cea care va decide cine va ocupa funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului. Să ajungem acolo… În politică e mai dificil… Este vorba de funcția de președinte al ANPC și cea de secretar de stat la Economie. Nu e tot timpul ce îți dorești, important este unde are nevoie partidul. Aici e problema… În mod normal nu poate sta foarte mult postul vacantat. Trebuie să se ocupe… Discuții au fost, au fost stabilite niște lucruri, dar nu depinde de noi, depinde de conducerea partidului”.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii