Web Analytics

Marius Nicolaescu, vicepreşedinte Consiliul Judeţean: ”De la 1 martie încep 6 lucrări de infrastructură, inclusiv modernizarea drumului Costeşti-Rociu”

de | 20.02.2020 13:28 | Politica si Administratie

Prezent la conferința de presă a PSD Argeș de luni, 17 februarie, Marius Nicolaescu, vicepreședintele CJ Argeș, a venit cu multe detalii legat de bugetul Consiliului Județean Argeș, buget ce va fi adoptat pe 19 februarie.
După cum spune Marius Nicolaescu, ”conform estimărilor, bugetul județului este de 329 milioane lei, iar cheltuielile se ridică la 429.090.000 lei. Aproximativ 70% din buget, adică 299 milioane lei, reprezintă bugetul de funcționare al CJ Argeș. Iar din această sumă, nu mai puțin de 141 milioane lei sunt prevăzute pentru asistență socială. La Cultură avem suma de 62 milioane lei”. În bugetul Consiliului Județean Argeș este prevăzută și suma de 94 milioane lei pentru dezvoltarea transporturilor, în special pe partea de infrastructură rutieră.

Vor începe și lucrările la podul ce leagă Valea Mare-Făget de Mioveni

Tot Marius Nicolaescu a precizat că în acest an în Argeș vor începe zeci de proiecte importante. Este vorba de 21 de proiecte cu fonduri UE, 9 cu fonduri PNDL și trei cu fonduri proprii.
De la 1 martie a.c. vor fi semnate ordinele de începere a șase lucrări. Una dintre aceste lucrări privește modernizarea drumului Costești-Rociu pe o distanță de 6 kilometri.
Vor fi, de asemenea, reluate lucrările la trei drumuri județene. Și tot în 2020 vor începe lucrările la podul din zona Valea Mare-Făget ce face legătura cu orașul Mioveni.
Marian Staicu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii