Web Analytics

Marius Nicolaescu și Viorel Enache au protestat la Bruxelles pentru intrarea României în Schengen

de | 7.12.2022 18:41 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Zeci de reprezentanți ai PES activists România, veniți din toată țara şi din diaspora, s-au mobilizat astăzi, în fața sediului Consiliului UE de la Bruxelles, pentru a transmite mesajele lor de susținere pentru aderarea României la spațiul Schengen.

Din Argeș, vicele CJ, Marius Nicolaescu și consilierul județean, dr. Viorel Enache sunt cei care s-au alăturat europarlamentarului Victor Negrescu, la protest.

Citește și: Cupluri de vârstnici din Pitești, premiate de municipalitate


Acțiunea organizată de militanții pro-europeni ai Partidului Social Democrat a avut ca menire să arate, încă o dată, susținerea românilor pentru acest obiectiv important pentru România. În plus, vicele Marius Nicolaescu justifică prezența sa la acțiunea de mobilizare prin faptul ca Dacia și mediul de afaceri din Argeș au nevoie de Schengen.

“Cel mai mare exportator român, Dacia Renault,  are nevoie de Schengen! Argeșenii și întreg mediul de afaceri  trebuie să fie în Schengen cât și firmele partenere din țările membre Schengen au nevoie ca România să fie in acest spațiu al liberei circulației a mărfurilor și persoanelor pentru dezvoltarea reciprocă a afacerilor”, a transmis vicepreședintele CJ Argeș. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Dar împotriva plagiatorilor din guvern protestează cineva la Buc?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *