Web Analytics
scris luni, 02.11.2020

Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, aleși vicepreședinți ai Consiliului Județean Argeș

Luni, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean Argeș au fost aleși cei doi vicepreședinți prin votul exprimat de consilierii județeni. Aceștia sunt Marius Nicolaescu, care a fost şef al Gărzii de Mediu Argeş și care a mai ocupat postul de vicepreședinte din luna februarie, și Adrian Bughiu, care a fost suprefect până în această vară, amândoi fiind membrii PSD.

Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, aleși vicepreședinți ai Consiliului Județean Argeș

De la stânga la dreapta: Marius Nicolaescu, Ion Mînzînă și Adrian Bughiu

Alegerea vicepreședinților s-a făcut prin vot secret. Pentru prima funcție de vicepreședinte au fost două nominalizări: Marius Nicolaescu (PSD) și Adrian Ștefan Cîrstea (USR PLUS). În urma votului, vicepreședinte a fost ales Marius Nicolaescu cu 18 voturi pentru. Adrian Ștefan Cîrstea a avut 14 voturi, iar 2 voturi au fost nule. Pentru cea de-a doua funcție de vicepreședinte au fost nominalizați: Adrian Bughiu (PSD) și Narcis Sofianu (PNL). După numărarea votului vicepreședinte a fost ales Adrian Bughiu cu 18 voturi pentru, Narcis Sofianu a obținut 14 voturi, iar 2 voturi au fost nule.

Adrian Bughiu a scris pe Facebook: „Funcția de vicepreședinte al CJ Argeș mă onorează, dar mă și obligă. Vreau să le mulțumesc colegilor consilieri județeni atât pentru propunerea mea, cât și pentru votul final acordat. Experiența anterioară- director executiv adjunct în cadrul DJST Argeș, secretar de stat în cadrul MTS, respectiv subprefect în cadrul Instituției Prefectului Argeș- sunt convins că mă va ajuta foarte mult”.

Consilierii județeni

Noii consilieri județeni au depus jurământul

Tot astăzi, în cadrul ședinței conduse de președintele C.J. Argeș, Ion Mînzînă, Consiliul Județean Argeș a fost completat cu noii consilieri județeni: Elena Cristina Popa (PSD), Valentin – Ion Deaconescu (PNL), Narcis – Ionuț Sofianu (PNL), Emilian David (PNL), George – Dan Giuclea (PNL), Manuel Tică (PNL), Alexandru – Mihai Ștefan (USR PLUS). Pentru mandatul 2020 – 2024, Consiliul Județean Argeș este format din 35 de membri, 34 de consilieri județeni plus președintele Ion Mînzînă, ales uninominal.

Citește și Primarul de la Mioarele, găsit de ANI în conflict de interese

Distribuie!

0 Comentarii