Web Analytics
scris marți, 25.10.2022

Marius Croitoru, pe lista lui FC Argeș pentru postul de „principal”

După înlocuirea lui Andrei Prepeliță, conducerea lui FC Argeș a început să întocmească lista de posibili înlocuitori ai acestuia. Pe listă se află, conform Gazeta Sporturilor, Marius Croitoru, antrenorul care s-a despărțit de FCU Craiova în urmă cu două săptămâni. Pe lista piteștenilor s-ar mai afla și Constantin Gâlcă.
Viorel Tudose, sponsorul echipei din Trivale, a demarat negocierile cu Costel Gâlcă (50 de ani), care e liber de contract din februarie 2022. Campion cu FCSB în 2015, Gâlcă este însă foarte greu de convins să semneze cu o formație din Liga 1. El nu a acceptat nici oferta primită de la CFR Cluj, în vara lui 2021. Gâlcă și-a început cariera de antrenor la Almeria B și a mai antrenat România U17, FCSB, Espanyol, Al Taawoun, Al Fayha, Veljer și Al Hazem.

Marius Croitoru, pe lista lui FC Argeș pentru postul de „principal”

Citește și: Înfrângerea cu Petrolul i-a fost fatală lui Prepeliță. Acesta a fost înlocuit cu Schumacher


Marius Croitoru (42 de ani) a mai antrenat pe FC Botoșani timp de 3 ani și FCU Craiova vreme de aproape 4 luni. Surse din anturajul clubului piteștean au confirmat pentru GSP.ro varianta angajării lui Croitoru. FC Argeş ocupă locul 11 în Superligă, cu 17 puncte, iar Marius Croitoru ar avea misiunea de a duce echipa din nou în play-off. 
Consiliul Director al FC Argeş s-a întrunit, luni seară, în şedinţă de urgenţă, pentru a face o analiză a rezultatelor echipei după cele 15 partide (turul) disputate în Superligă, dar şi a rezultatului din meciul cu Minaur Baia Mare, din Cupa României. Decizia luată a fost îndepărtarea antrenorului Andrei Prepeliţă. Printr-o decizie unanimă, s-a hotărât ca de azi antrenorul Constantin Schumacher „să fie singura persoană care va organiza şi va răspunde de programul de pregătire al echipei, care va avea libertatea să ia decizii tehnico-tactice şi să îşi desemneze colaboratorii şi care, de asemenea, va răspunde de rezultatele formaţiei noastre pentru perioada următoare”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită