Web Analytics

Marius Budăi: “Nu se poate trăi cu salariul minim în România”  

de | 25.09.2022 10:10 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Ministrul Muncii, Marius Budăi, afirmă că ”efectiv nu se poate trăi cu salariul minim în România”, varianta discutată cu partenerii sociali pentru anul viitor fiind de 3.000 de lei, potrivit news.ro. 

”Cred că se impune să luăm măsura de majorare a salariului minim. Repet, impune şi contextul economic şi cel social”, a declarat, sâmbătă seară, la Digi 24, Marius Budăi.  

Citește și: Peste 185 de milioane de euro pentru crescătorii de animale

Acesta a precizat că înţelege temerile medului de afaeri şi ale angajatorilor, dar ”trebuie să înţeleagă şi dumnealor că şi angajaţii trebuie să îşi plătească utilităţile ca şi ei, trebuie să îşi ducă copiii la şcoală şi trebuie să îşi hrănească copiii”.  

Ministrul a precizat că au pornit discuţiile în Comisia de Dialog Social de la Ministerul Muncii, propunerea PSD pentru salariul minim fiind de 3.000 de lei. ” 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. “Nu se poate trăi cu salariul minim în România”, ca ghini le mai zici, nineaca; dara „pi bunisii si parinsii nostri” i-ai uitat, pacati nationali ?
    Pe cand se facea PNRR, ‘mneatale erai safu’ Comisiei de Munca , dara ai stat porcu-n papusoi pe cand se stabilea … 9,4 din PIB !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *