Mariana Ionescu Căpitănescu şi Cream au făcut spectacol la ziua comunei Domneşti

de | 10.08.2016 22:12 | Actualitate

Duminica trecută a avut loc cea de-a opta ediție a zilei comunei Domnești. La ceas aniversar, alături de primarul Nicolae Smădu au ținut să fie prezenți Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș, deputatul Radu Vasilică, Armand Chiriloiu, directorul Direcției Silvice Argeș, consilierul județean Marian Clipici și numeroși primari din localitățile învecinate Domneștiului și nu numai. După festivitatea de premiere, a urmat sărbătoarea propriu-zisă, programul artistic fiind ca în fiecare an unul de excepție.

„Domnișanul merită o astfel de sărbătoare și eu sunt mândru că reprezint această comunitate”

„A fost un eveniment deosebit la Domnești, ne-a declarat primarul Nicolae Smădu. Împreună cu domnișanii mei am sărbătorit pentru a opta oară de când sunt primar ziua comunei. Eu am organizat acest eveniment pentru că e normal și necesar ca omul să se mai și distreze, iar reprezentativ pentru comunitate este și o asemenea sărbătoare. Am avut foarte mulți invitați și mă bucur că am avut prezenți oameni și din spectrul politic, dintre prietenii mei și dintre colegii mei primari din localitățile învecinate. Am avut prieteni veniți din țară etc. Am avut un spectacol folcloric care a încântat locuitorii din Domnești și invitații din împrejurimi pentru că, pe lângă Ansamblul Doina Argeșului și ansamblul Dorul, am avut și un nou înființat ansamblu folcloric al comunei Domnești și anume Cununa Domneștiului. Am avut în program Marax de la Corbi, Maria Iacob, fată de la noi care a terminat Școala Populară de Arte, Mariana Ionescu Căpitănescu, Valentin Grigorescu și pentru tineret Claudia Pavel, celebra Cream. Am terminat spectacolul în jurul miezului nopții cu un foc de artificii. Eu zic că domnișanul merită o astfel de sărbătoare și eu sunt mândru că reprezint această comunitate și cu atât mai mult le sunt dator domnișanilor că au înțeles în număr foarte mare la alegerile din 5 iunie să mă voteze pentru al treilea mandat. Sunt și dator pe de altă parte pentru că trebuie să duc la capăt proiectele începute. Când voi pleca de aici voi fi mândru că o perioadă am fost primarul localității Domnești”.

„Într-o lună va fi gata târgul săptămânal”

”Vreau să vă mai spun că printre realizările mele am avut acea celebră aducțiune în localitățile Corbi, Domnești și Pietroșani care a costat 165 de miliarde la comun, adică peste 50 de miliarde fiecare. Am reabilitat liceul Petre Ionescu Muscel și l-am extins cu 15 miliarde lei vechi, am alocat 40 de miliarde pentru târgul săptămânal, care într-o lună va fi gata, distribuția apei a costat, de asemenea, 40 de miliarde, canalizarea costă 60 de miliarde, din care am realizat deja de 40 de miliarde, lucrările la centrul de informare turistică au costat 15 miliarde, școala generală, 7,5 miliarde etc. Sunt sume mari pe care comunitatea nu le putea strânge niciodată, iar eu sunt mândru că am făcut parte dintr-o echipă și politică prin care am putut să aduc bani de la Guvern și prin proiecte pentru comunitatea de la Domnești”.
Marius Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii