Web Analytics

Margherita de la Clejani și o tânără de 17 ani, înjunghiate pe stradă de un bărbat pe trotinetă

de | 18.08.2022 17:50 | Actualitate, Home

Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că două femei au fost înjunghiate pe stradă de un bărbat care se deplasa pe o trotinetă. Victimele sunt o adolescentă de 17 ani și Margherita de la Clejani, în vârstă de 30 de ani, conform surselor Știrile ProTV.
Cele două atacuri au avut loc pe Calea Victoriei și pe Bulevardul I.C. Brătianu. Ambele femei s-au ales cu răni superficiale. Potrivit unor surse, Margherita de la Clejani a ajuns la spital, dar este în afara oricărui pericol.

Citește și:Video: Incendiu la o instalație de oxigen din Pitești


„La data de 17 august a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1. De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3.
La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul structurilor menționate, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au demarat verificările. Una dintre cele două persoane vătămate a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe”, a precizat Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *