Web Analytics

Marcel Ciolacu: „PSD va obține o victorie zdrobitoare în Argeș la alegerile locale!

de | 19.09.2020 18:42 | Actualitate

Vom câștiga Consiliul Județean pentru că Ion Mînzînă este omul de care Argeșul are nevoie pentru a continua să își dezvolte #infrastructura. A adus cei mai mulți bani din județ din ultimii 30 de ani – peste 240 de milioane de euro din #fondurieuropene; asta va face și în următorii 4 ani! Sunt convins că Nelu Mînzînă va fi unul dintre cei mai buni președinți de Consilii Județene din țară!

La #Pitești, Cristian Gentea va fi noul primar pentru că este singurul candidat care a venit cu o viziune clară privind #dezvoltarea comunității. Este un profesionist care a demonstrat că știe să facă performanță. Așa cum a împlinit un vis al tuturor argeșenilor prin promovarea echipei #FCArgeș, după 12 ani, din nou în Divizia A, așa va face și din Pitești un oraș cu adevărat #european!

Toți candidații #PSD își vor spulbera adversarii pentru că – spre deosebire de peneliștii care s-au ținut doar de chermeze politice la Vila Florica, ei au muncit zi de zi pentru argeșeni!

PS: Mulțumesc pentru că mi-ați făcut onoarea să îmi dăruiți tricoul lui FC Argeș, echipa care ni l-a dat pe marele Nicolae Dobrin! Forța #Argeș!”

Comandat de Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Argeş, cod unic de identificare mandatar financiar: 21200019, publicat de Asociația Jurnal de Muscel.

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

1 Comentariu

  1. PSD-iștilor ve-ti lua bătaie ca la Europarlamentare! Nu ve-ti mai avea majoritate în nici un consiliu local. MAJORITATEA VA FI PNL +USR! Iar județul va scăpa de culoarea vostra roșie comunista.