Marcel Ciolacu a fost azi la Rociu să-l susțină pe candidatul PSD

de | 13.06.2021 20:16 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Comuna Rociu s-a bucurat de vizita președintelui PSD, Marcel Ciolacu. Scopul vizitei a foat acela de a-l susține la funcția de primar al comunei pe Victor Bălășoiu.

Ne-am bucurat să îi avem astăzi în mijlocul nostru la #Rociu pe Marcel Ciolacu, președintele #PSD, și Paul Stănescu, secretarul general al PSD.

Le mulțumim pentru susținerea și încrederea pe care o acordă candidatului PSD la funcția de #primar al comunei Rociu, Victor Mihai Bălășoiu!

Împreună suntem mai puternici și putem duce comuna Rociu, ca și Argeșul, pe primul loc!, transmit reprezentații PSD Argeș.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș
Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș

Un incendiu puternic a izbcunit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna Valea Mare Pravăț. Incendiul s-a manifestat la acoperișul locuinței si la o camera de centrală. Pentru alimentarea cu apă, la locul interventiei se depladează încă o autospecială de stingere cu...

Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății
Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

La Municipalul câmpulungean nu se mai poate face nicio operație sau altă procedură medicală care presupune anestezie, după ce unul dintre medicii de Terapie Intensivă a fost detașat forțat la Județean, iar celălalt a intrat în izolare, având și ceva probleme de...