MApN: False ordine de chemare la mobilizare în judeţul Dâmboviţa

de | 27.02.2022 06:22 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Ministerul Apărării a anunţat, sâmbătă seară, că a sesizat autorităţile cu privire la false ordine de chemare la mobilizare în judeţul Dâmboviţa.

Citește și: Se prelungește și în luna martie sesiunea de primire a solicitărilor de finanțare pentru cooperare

Încă un fals grosolan ne-a fost semnalat de o serie de cetăţeni din judeţul Dâmboviţa. Documentul din imagine, fals de la un capăt la altul, se pretinde a fi un aşa-zis ordin de chemare la mobilizare emis de Centrul Militar Judeţean Dâmboviţa”, a transmis printr-un comunicat, sâmbătă seară, Ministerul Apărării, alături de o fotografie cu documentul invocat.

”Nimic din ceea ce se poate citi în acest document nu corespunde realităţii. Am sesizat autorităţile competente pentru investigarea acestui fals, creat cu intenţia evidentă de a manipula şi crea panică”, au mai adăugat oficialii ministerului.  

Acest articol este despre: cetateni,dambovita,fals,mapn,ordin

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....