Web Analytics

Manu îl pune la punct pe directorul de la Control Rutier

de | 6.09.2017 10:42 | Actualitate

NicolaeDumitrescuPreședintele CJ Argeș, Dan Manu, a comentat afirmațiile făcute de directorul Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier, luni, în cadrul conferinței de presă organizată de Primăria Pitești pe tema transportului metropolitan.

Vă reamintim că în cadrul conferinței de luni, 4 septembrie a.c., directorul ISCTR, Nicolae Dumitrescu, a avansat ideea ca autoritățile locale de la Pitești și din localitățile limitrofe să meargă în continuare pe aceleași trasee ale Publitrans existente până la 1 septembrie a.c., pe baza unui protocol încheiat cu Consiliului Județean, pentru că domnia sa garantează că nu vor exista controale pe aceste trasee.

„Îl rog pe dl director să respecte legea pentru că afirmația domniei sale de la conferința aia de presă mie îmi lasă loc de interpretare. Păi, cum poți să spui un director, un conducător: mergeți pe traseele ălea că eu nu verific?! Suntem oameni serioși sau nu?!”, i-a transmis Dan Manu șefului de la Controlul Rutier.
“Fiecare trebuie să vadă cum respectă legea acolo unde este. Au ajuns acum tot felul de indivizi să dea indicații Consiliului Județean, consiliilor locale depășindu-și atribuțiile. E proverbul ăla românesc cu câinele care moare de drum lung”, a afirmat și vicepreședintele CJ, Ion Mânzână, legat de acest subiect.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii