Web Analytics
scris miercuri, 17.01.2018

Manu confirmă: pârtia Molivișu se face, dar pe alt traseu

DanManuPornind de la dezvăluirile din Jurnalul de Argeș, privind situația proiectului Molivișu și faptul că au început demersurile pentru omologarea pârtiei de schi deși aceasta e realizată doar în proporție de 38%, șeful CJ Argeș, Dan Manu, a confirmat în cadrul unei conferințe de presă că pârtia se va construi, dar pe un alt traseu, securizat, care să cuprindă doar terenurile asociaților din cadrul ADI Molivișu.

Manu confirmă: pârtia Molivișu se face, dar pe alt traseu

„Molivișu nu a murit, va continua. Suntem în derulare pe un nou proiect, pentru că vechiul proiect este blocat din cauza unor suspiciuni penale (n. red. – montarea unui stâlp al telegondolei pe un teren privat aparținând familiei fostului președinte al ADI Molivișu, Pavel Bârlă, precum și constatarea unor defrișări ilegale pe o suprafață de 9.000 mp ). Sperăm să derulăm noul proiect fără probleme. Adică o nouă pârtie, pe un nou teritoriu, pe domeniu pur public, în care să implementăm toate achizițiile care s-au făcut, cu instalații, cu absolut tot, și pe proceduri, tot în Molivișu, dar nu pe zona care este suspectă. Renunțăm la zona care este în suspiciune penală, lăsând organele abilitate să își facă treaba”, a explicat președintele CJ Argeș.
Dan Manu a mai precizat că în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean din 25 ianuarie a.c. președintele ADI Molivișu, Gabriel Dică, va prezenta o informare la zi privind stadiul proiectului Molivișu.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...