Web Analytics

Manu confirmă: pârtia Molivișu se face, dar pe alt traseu

de | 17.01.2018 10:36 | Actualitate

DanManuPornind de la dezvăluirile din Jurnalul de Argeș, privind situația proiectului Molivișu și faptul că au început demersurile pentru omologarea pârtiei de schi deși aceasta e realizată doar în proporție de 38%, șeful CJ Argeș, Dan Manu, a confirmat în cadrul unei conferințe de presă că pârtia se va construi, dar pe un alt traseu, securizat, care să cuprindă doar terenurile asociaților din cadrul ADI Molivișu.

„Molivișu nu a murit, va continua. Suntem în derulare pe un nou proiect, pentru că vechiul proiect este blocat din cauza unor suspiciuni penale (n. red. – montarea unui stâlp al telegondolei pe un teren privat aparținând familiei fostului președinte al ADI Molivișu, Pavel Bârlă, precum și constatarea unor defrișări ilegale pe o suprafață de 9.000 mp ). Sperăm să derulăm noul proiect fără probleme. Adică o nouă pârtie, pe un nou teritoriu, pe domeniu pur public, în care să implementăm toate achizițiile care s-au făcut, cu instalații, cu absolut tot, și pe proceduri, tot în Molivișu, dar nu pe zona care este suspectă. Renunțăm la zona care este în suspiciune penală, lăsând organele abilitate să își facă treaba”, a explicat președintele CJ Argeș.
Dan Manu a mai precizat că în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean din 25 ianuarie a.c. președintele ADI Molivișu, Gabriel Dică, va prezenta o informare la zi privind stadiul proiectului Molivișu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii