Web Analytics

Manu a făcut pe Moş Nicolae pentru copiii ziariştilor acreditaţi la CJ

de | 6.12.2017 20:36 | Politica si Administratie

4 zurli01Marți seara, pe 5 decembrie, pentru al doilea an consecutiv, Consiliul Județean Argeș l-a adus pe Moș Nicolae în Piața Vasile Milea. Sute de copii, părinți și bunici din întreg județul au venit să-l întâlnească pe Moș Nicolae și pe spiridușii săi, să urmărească momentele artistice pregătite de organizatori și să se fotografieze lângă trăsura Moșului, lângă bradul de Crăciun frumos împodobit sau lângă Omulețul de turtă dulce. Nu au lipsit nici cadourile, spiriduşii împărţind bomboane, mere şi covrigi tuturor copiilor prezenți în Piață. 

4 zurli02Evenimentul a debutat cu o mini-conferință de presă organizată la sediul Consiliului Județean, la care au participat reprezentanții mass-media însoțiți de copii. Apoi, trăsura Moșului a plecat de pe esplanada Teatrului Al. Davila către Piața Milea, spiridușii oferind micuților întâlniți în cale, după caz, dulciuri sau nuielușe. Pe scena amenajată în Piața Milea, actorii Teatrului „Așchiuță” și magicianul Marian Râlea au spus copiilor Povestea lui Moș Nicolae. 

4 zurli03Apoi, micuții ce poartă numele Sfântului sărbătorit pe 6 decembrie au fost invitați pe scenă, au fost plimbați pe „covorul magic” al magicianului Râlea și au primit daruri. Trupa de copii „Musicals” a oferit puiblicului un spectacol de colinde, iar în încheierea evenimentului prilejuit de venirea lui Moș Nicolae a evoluat Gașca Zurli, momentul cel mai așteptat al serii. Peste 5.000 de piteșteni au asistat la concert.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii