Web Analytics

Manelistul care a accidentat mortal o bătrână, în arest

de | 31.08.2017 10:13 | Actualitate

DanyChinezuManelistul Ionuţ Daniel Teaşă, alias Dany Chinezu, care a accidentat mortal o bătrână de 87 de ani din comuna Cuca și a fugit de la locul faptei, s-a predat polițiștilor la o zi după tragedie.

Manelistul a mers însoțit de avocat şi s-a predat la Secţia Rurală Drăganu, când, după aproape 24 de ore de căutări, oamenii legii aflaseră deja cine a provocat accidentul.

Dany Chinezu le-a spus polițiștilor că nu a ştiut că a lovit o persoană și că a avut semne de întrebare când şi-a văzut maşina lovită la parbriz, în partea dreaptă. Autoturismul manelistului, un Audi A4, a fost ridicat pentru a fi expertizat de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş. Expertiza a stabilit că vehiculul este cel implicat în accidentul mortal.
Pe numele solistului a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Ionuţ Daniel Teaşă a fost dus la Judecătoria Piteşti, cu propunerea de arestare preventivă. Magistraţii au dispus împotriva lui arestul la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, cântărețul locuind într-un imobil din municipiul Râmnicu Vâlcea.
Victima solistului, Filofteia Vlad, a fost înmormântată marți. Bătrâna din comuna Cuca, în vârstă de 87 de ani, a fost lovită de autoturismul condus de Dany Chinezu, iar după impact, femeia a rămas prăbuşită pe asfalt. Era conştientă, vorbea, însă avea mai multe leziuni. Femeia a fost dusă la spital, acolo unde a murit după două ore de la accident. În urma autopsiei, medicii legiști au stabilit că victima avea leziuni grave la cap, fracturi la ambele picioare, fractură de bazin şi la mâini.
Din câte se pare, manelistul Dany Chinezu a comis accidentul pe fondul oboselii, după o noapte de nesomn. Solistul cântase în noaptea de sâmbătă spre duminică la o nuntă din Vâlcea, iar spre dimineaţă se deplasase la Cuca, unde a cântat la o tăiere de moț, de la ora 5.00 şi până în jurul orei 9.00.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii