Web Analytics

Mandate de arestare pentru vâlcenii care au răpit o minoră din Pitești

de | 21.05.2020 12:39 | Actualitate

 

Judecătoria Piteşti a emis mandate de arestare în lipsă pe numele a doi tineri din județul Vâlcea care au participat la răpirea unei minore din municipiul Piteşti. Cei doi au fost daţi în urmărire naţională.

Reamintim faptul că o adolescentă în vârstă de 17 ani a fost răpită de trei indivizi, de pe o stradă din Piteşti, pe data de 6 mai. Aceştia au oprit maşina lângă ea şi au urcat-o cu forţa în autoturism.

Poliţiştii argeşeni au transmis o alertă de răpire copil după ce tatăl fetei a anunţat dispariţia. A doua zi, fata a fost predată la Poliţia Râmnicu Vâlcea de tatăl celui care a pus totul la cale.

O săptămână mai târziu autorul principal a fost arestat preventiv. Cercetările au continuat fiind identificaţi şi complicii săi. Oamenii legii au cerut instanţei arestarea în lipsă a acestora.

Astfel că Judecătoria Piteşti a admis cererea şi a emis mandate de arestare în lipsă pe câte 30 de zile pe numele celor doi. Tânărul de 24 de ani, din comuna vâlceană Buneşti şi altul de 20 de ani din Râmnicu Vâlcea, au fost daţi în urmărire naţională.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii