Web Analytics

Mandat pus în executare de polițiștii argeșeni

de | 31.05.2017 09:18 | Actualitate

politie mandatÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 214 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 59.998 de lei și au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 9 de permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

În ziua de 30 mai, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Piteşti, privind pe A.A.I., de 27 de ani, din municipiul Piteşti, condamnat 1 an şi 9 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. Tânărul a fost încarcerat în Penitenciarul Mioveni.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii