Web Analytics

Managerul Teatrului Davila participă la show-ul „Drag de România mea” prezentat de Fuego

de | 7.10.2022 09:12 | Actualitate, Cultură, Home

Dan Tudor, managerul Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești participă la show-ul „Drag de România mea”, care se va difuza duminică, 9 octombrie pe TVR 2. Celebrul actor, regizor, producător, poet, om de televiziune, compozitor aduce un fragment din lumea sa, ne povesteste despre întâlnirile magistrale ale vieții lui, de la profesorul său, maestrul Mircea Albulescu, la alte mari nume.

Citește și: Dan Tudor: „Nu vin la Piteşti să rup uşile sau să-i pun pe oameni la punct”

Dan Tudor a pregătit și un moment captivant, un cântec emoționant scris de el și cântat împreună cu bunul său prieten de la Supermarket, Vlad Cretu, despre lumea în care trăim! Scrie, compune, joacă, pe toate le face bine , asemeni unui vant deplin care pune lucrurile in miscare si le desavarseste cu viziunea sa.

Este absolvent al Universității de ArtăTeatrală și Cinematografică, la clasa profesorului Mircea Albulescu și a jucat pe scenele celor mai importante teatre din țară și din București, de la Nottara, la Comedie, la Teatrul Național. Este conferențiar universitar, producător și un veșnic copil al frumuseților eterne. Piesele pe care le regizează au succes nebun și reușesc să te poarte în universul său artistic, care e ca o planetă a frumosului.

foto: Facebook/ Drag de România mea

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *