Web Analytics
scris marți, 21.02.2023

Managerul Spitalului Câmpulung, propus pentru demitere

Marți, 21 februarie, Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Câmpulung a înaintat primăriței Elena Lasconi un raport în care se recomandă demiterea managerului Nicolae Alexe. Revenit în funcție după suspendările din perioada pandemiei de Covid, Alexe a fost criticat recent de conducerea administrației câmpulungene și a fost vizat de un control inițiat după descoperirea a zeci de mii de măști sanitare neconforme utilizate în unitatea medicală.

Managerul Spitalului Câmpulung, propus pentru demitere

Citește și: Nou medic la Spitalul Județean de Urgență Pitești

Lasconi, în calitate de primar, poate dispune demiterea managerului. Alexe a fost numit la conducerea Spitalului Municipal în anul 2019, după susținerea unui concurs.

CIB

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Cand faci…de ce faci.Cand nu faci…de ce nu faci!
    Este clasic acest comportament al cuiva care nu te vrea acolo si iti gaseste nod in papura pt. orice.Pai daca controlam toate spitalele credeti ca nu vom gasi masti neconforme?! Dar cum au ajuns acestea acolo fara ca nimeni sa nu vada decat atunci cand …trebuie!!!!!Cine le-a cumparat nu a stiut ce face?Chiar nimeni nu a verificat?! Sau au aparut chiar in momentul controlului?!
    Prea multe intrebari…degeaba.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *