Web Analytics
scris vineri, 28.10.2022

Mame și copii, la cerșit prin Pitești

În perioada 26- 27 octombrie a.c., polițiștii piteșteni au acționat, în zona de competență, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale ce aduc atingere vieții, sănătății și integrității corporale, a patrimoniului public și privat.

Mame și copii, la cerșit prin Pitești

În cadrul acțiunilor, au fost legitimate 18 persoane.

Citește și: Ambasada Sustenabilității în România lansează un apel de Ziua Sustenabilității 2022 

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au desfășurat o acțiune pentru depistarea persoanelor care practică cerşetoria, fiind depistate patru femei care apelau la mila publicului, trei dintre acestea fiind însoțite de copii minori. Față de toate aceste persoane a fost luată măsura sancționării contravenționale, cu amenzi în valoare totală de 1.500 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială.

În cauză, vor fi sesizați reprezentanții D.G.A.S.P.C.Argeș, pentru luarea măsurilor legale care se impun.

De asemenea, polițiștii de proximitate din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au desfășurat activități informativ-preventive, în cadrul a 38 de asociații de proprietari din zona de competență, pentru prevenirea furturilor din locuințe.

Oamenii au fost sfătuiți să nu permită accesul în locuință persoanelor necunoscute sau a celor care pretind că sunt reprezentanții diferitelor companii furnizoare de servicii, fiind totodată distribuite materiale informative.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *