Web Analytics
scris sâmbătă, 13.05.2023

Mămăițele care vând pătrunjel la colț de stradă au primit „mese sociale” în interiorul piețelor

În data de 13.09.2022, polițiștii locali cu atribuții de control comercial din cadrul Poliției Locale Pitești, în colaborare cu reprezentați ai D.S.V.S.A – Argeș, au continuat controalele în pietețele din municipiul Pitești, în vederea respectării modului de desfășurare a unui comerț civilizat, conform legislației în vigoare.

Mămăițele care vând pătrunjel la colț de stradă au primit „mese sociale” în interiorul piețelor


Controlul a avut ca obiectiv mai multe aspecte legislative și anume: afișarea și etichetarea corespunzătoare a prețurilor, verificarea buletinelor metrologice a cântarelor, vânzarea de mărfuri numai în locuri autorizate, deținerea documentelor pentru marfă (certificat de producator, carnet de comercializare), etc.

Citește și https://jurnaluldearges.ro/adelin-tanarul-mort-in-accidentul-din-ungaria-inmormantat-dupa-14-zile-254805/


Au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 7500 lei, urmând ca zona să fie monitorizată și în perioada următoare.


Femeile în vârstă care vindeau câte o legătură de verdeață la colț de stradă au primit mese de tip „social” in interiorul piețelor, în condiții de igienă, prin implicarea directă a primarului municipiului Pitești, la solicitarea mai multor cetățeni/cumpărători.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *