Web Analytics

Mama şoferului fără permis care a ucis un om cu un BMW a încercat să îi convingă pe poliţişti că ea a condus maşina

de | 4.04.2018 18:53 | Culise

2 01Culisele tragediei din noaptea de luni spre marţi, când Loganul în care se aflau doi soţi din Piteşti, care plecau de la un priveghi, a fost izbită de BMW-ul condus de un tânăr fără permis, arată că mama băiatului a luat, iniţial, fapta asupra sa, deşi nici măcar nu se afla în maşină.
Desfăşurătorul accidentului în urma căruia femeia din Logan a murit pe loc, iar bărbatul a intrat în comă, arată că BMW-ul a lovit Loganul în timp ce şoferul acestuia din urmă efectua o manevră de întoarcere fără să se asigure. După ce a izbit maşina celor doi soţi, autoturismul scăpat de sub control a lovit o conductă de gaze, gardul capelei cimitirului şi o poartă. Componente ale maşinii au zburat în toate direcţiile. Roata din stânga spate, spre exemplu, a fost găsită la 20 de metri.
Tânărul a coborât din maşină şi a fugit. Panicat, şi-a sunat mama şi i-a cerut să-şi asume ea accidentul. Ajunsă în pijamale în faţa oamenilor legii, mama a declarat iniţial că ea a condus BMW, însă, ulterior, a recunoscut că fiul ei era la volan.
După două ore de la tragedie, tânărul şi-a făcut, în sfârşit, apariţia, la poliţie. A fost audiat câteva ore, apoi a fost reţinut, iar marţi a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Riscă acum să ajungă în puşcărie.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii