Web Analytics
scris vineri, 30.06.2023

Mama jurnalistului Adi Ilinca, decedat acum o lună, va fi mutată de la azil

Sâmbătă, 1 iulie, la Berevoești va avea loc slujba de parastas, de șase săptămâni, pentru pomenirea jurnalistului argeșean Adi Ilinca. Mădălina Baban, fosta lui prietenă, care nu l-a părăsit până în ultima lui clipă, se va ocupa de tot ce trebuie pentru un astfel de eveniment.
Vă reamintim că ziaristul Adi Ilinca s-a stins din viață în noaptea de vineri, 26 mai, în azilul „Casa Seniorilor” din Pitești, acolo unde era internat lângă mama lui, și ea bolnavă. Avea 48 de ani împliniți. Suferea enorm, fusese operat cu ani în urmă de o tumoră cerebrală, într-un spital din Germania, însă boala cumplită a recidivat a treia oară în toamna lui 2022.

Mama jurnalistului Adi Ilinca, decedat acum o lună, va fi mutată de la azil

Luni, la o lună după moartea lui Adi Ilinca, am întrebat-o pe Mădălina ce se mai întâmplă cu mama lui. „Este tot la azil, dar în weekenduri o iau eu. Fac tot posibilul, vreau să închiriez un apartament și să o iau de acolo, în maximum o lună. Cheltuielile sunt foarte mari și, nu știu, n-aș vrea să o mai las singură. Vreau s-o iau pe măicuța de acolo, ca să fie bine. E conștientă, știe tot, vobim, ne aducem aminte. Sâmbătă, facem parastasul de șase săptămâni; vom merge acolo. Apoi trebuie să facem pomenile necesare, ca să fie în regulă. Să știți că multă lume a aflat de Adi, după moartea lui; unii au venit la mine. Oameni obișnuiți, nu dintre cei influenți. A venit și o doamnă de la Poliție, care a aflat și m-a întrebat despre el…” – ne-a spus Mădălina Baban, care i-a promis lui Adi că o să aibă grijă de mama lui după ce el nu va mai fi.

Citește și Ultimele zile ale ziaristului Adi Ilinca

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *