Web Analytics

Mamă din Pitești, acuzată de răpire internațională, e obligată să-și trimită copilul în Marea Britanie 

de | 29.10.2022 08:28 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

O femeie de 36 de ani, din Pitești, este obligată de instanță să-și trimită copilul în Marea Britanie, unde va sta în grija partenerului ei, tatăl minorului. Problema este că birtanicul se află deja în baza de date a autorităților privind persoanele violente. Românca spune că nu va renunța și va deschide un proces și la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), potrivit puterea.ro. 

Citește și: Bărbat rămas agățat de un copac, salvat în ultimul moment de salvamontiști

Ioana* a locuit din 2010 si până în acest an în Liverpool, Marea Britanie. De șapte ani este manager de proiect la o multinațională. În 2014 s-a căsătorit cu un cetățean britanic, însă relația lor a durat doar patru ani. S-au separat, însă nu au și divorțat. „Nu am semnat oficial actul de divorț, am tărăgănat-o așa, acolo se practică asta. El e într-o relație cu altcineva și are copil, eu am început o altă relație”, povestește tânăra. La puțin timp după, Ioana l-a cunoscut online pe Jack*, mai scrie sursa citată. 

 Relația a funcționat bine doar câteva luni. „A fost cu du-te-vino mai toată relația. A început să se degradeze undeva în martie-aprilie 2019, iar în iulie 2019 am aflat că sunt însărcinată. Noi eram separați atunci de două-trei săptămâni. Prostia mea a fost să-i spun că sunt însărcinată. Atunci mi-a spus că stă alături de noi și va face tot posibilul ca să funcționeze relația”.

Citește și: Peste 300 de elevi din Argeș vor primi bani de liceu

Doar că lucrurile nici pe departe nu au mers spre mai bine. „Mă descuraja, mă făcea proastă, nu puteam niciodată să zic ceva fiindcă îmi zicea că sunt nerecunoscătoare. M-a strâns de gât de vreo două ori, o dată când aveam copilul de patru luni în brațe”, acuză tânăra.

Atunci a chemat poliția. „A fost arestat a doua zi pe baza înregistrării pe care am avut-o și a fost interogat. A mințit că eu sunt agresoarea și l-au lăsat în pace pe motiv că nu sunt suficiente probe”, a povestit Ioana. 

Citește întreaga știre https://www.puterea.ro/o-mama-din-pitesti-este-obligata-de-instanta-sa-si-trimita-copilul-in-marea-britanie/

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *