Web Analytics

Mama copilei abordate de pedofil pe FB: „S-a masturbat pe Video Calling”

de | 25.08.2017 11:56 | Actualitate

pedofilie

P.N, de 31 de ani, mama unei fetițe în vârstă de 11 ani din Mioveni, trage un semnal de alarmă pentru toți părinții, cu privire la indivizii care le abordează copiii pe site-urile de socializare.

Femeia a rămas consternată după ce fetița ei a fost interpelată pe Facebook de un individ din Constanța. Gurgui Ady Adrian, așa cum apare pe profilul de FB, i-a adresat fetiței o serie de întrebări foarte personale, asta după ce i-a făcut mai multe complimente, iar copila i-a mărturisit toul mamei.

„I-a trimis mesaje fetiței,  i-a spus că e foarte frumoasă, că ar părea că are mai mult de 11 ani și a întrebat-o dacă are prieten. Fata nu mai vorbise cu el până în ziua aceea.  Abia îi trimesese cerere de prietenie. Nu știa cu cine are de-a face. Chiar în timp ce-i citeam mesajele trimise fetei, el a apelat-o pe Video Calling. Evident, era convins că-i va răspunde ea. Am încercat să vorbesc cu el, cu  intenția să-i spun că e doar un copil, dar el i-a dat direct Video Calling;. Deodată mi-a apărut în față imaginea video, cu el gol. S-a masturbat acolo, pe Video Calling. Am rămas îngrozită de ce am văzut”, a mărturisit, pentru Jurnal de Argeș, mama fetei.

  Femeia a descoperit că individul  are sute de fetițe în lista de prieteni.

 „Am reușit să mă uit de pe o altă pagină de Fcaebook și avea în jur de 1500, de prieteni, majoritatea fetițe. Dimineață am intrat de la cumnata mea și am văzut că nu și-a mai pus prietenii public”, mai spune femeia.

 N-am mai făcut plângere la poliție de teamă să nu îi fac ei rău și celorlalte două fetițe. Pentru siguranța copiilor mei, mai bine las lucrurile așa. Am văzut dimineață și cazul de la Timișoara. Mi-e frică, recunosc…Sunt sigură că presa își va face treaba și va trage un semnal de alarmă pentru toți părinții”, încheie mama fetei.

Sursă FOTO: Vidi.hr

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii