Web Analytics

Mai mulți șoferi argeșeni, depistați în week-end sub influența băuturilor alcoolice

de | 25.09.2017 08:57 | Actualitate

alcool SÎn ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

 

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 254 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 87.072 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 35 de permise de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni l-au depistat în trafic pe M.G., de 30 de ani din municipiul Pitești, în timp ce conducea pe DJ 731, pe raza comunei Dârmănești, un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

În data data de 22 septembrie a.c. polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș l-au depistat pe P.G, de 56 de ani, din comuna Albeștii de Argeș, în timp ce conducea un moped, pe DJ 704 G , pe raza comunei Albeștii de Argeș, fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Curtea de Argeș pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform de art. 335 și 336 din Codul Penal.

În ziua de 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au primit o sesizare, cu privire la faptul că pe raza comunei Ștefan cel Mare, s-a produs un accident rutier cu pagube materiale.

Din verificările polițiștilor s-a stabilit faptul că R.I. de 49 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, a condus pe raza comunei un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Regele Carol I Costești, pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

În ziua de 23 septembrie a.c.,polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, l-au depistat pe D.N. 65, în localitatea Albota, pe C.M, de 53 de ani, din Pitești, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliție Rurală Stâlpeni, l-au depistat în trafic, pe E.V., de 62 de ani, din comuna Bălilești, în timp ce conducea pe raza comunei, un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Sfântul Spiridon Mioveni pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii