Web Analytics
scris joi, 02.05.2024

Mai mulți magistrați care îşi doreau să ajungă șefi în instanțe au picat testul psihologic

Mai mulți magistrați care își doreau să ajungă șefi de instanțe au picat testul psihologic. Mai mult, în anumite cazuri s-a cerut și expertiza psihiatrică, asta după ce au fost numeroase incidente în cadrul instanțelor.

Mai mulți magistrați care îşi doreau să ajungă șefi în instanțe au picat testul psihologic

Citește și: Dosarul 2 Mai: Judecătoarea Popoviciu a recunoscut că are probleme medicale, de natură psihiatrică

Cel mai recent si mediatizat caz în ultima perioada este cel al judecătoarei lui Vlad Pascu, care a avut un comportament nejustificat în cadrul sedintelor de judecata. Mai mult, în trecut femeia a avut și mai multe probleme psihice.

Acesta nu este însă un caz singular. La Tribunalul din Iași au fost mai multe cazuri de acest fel, după ce o judecătoare în vârstă de 40 de ani a invocat anumite articole care nici măcar nu există în lege și astfel au fost amânate peste 45 de dosare pentru un an și jumătate.

Citește și: Manifestaţie de protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul în cazul accidentului de la 2 Mai

O altă judecătoare a închis sala de judecată cu lucrurile avocațiilor și documente importante rămase înăuntru, fiind nevoie de intervenția jandarmilor.  Un alt magistrat, tot de la Tribunalul din Iași, a fost săltat de polițiști și dus la Psihiatrie după ce a avut un comportament recalcitrant la locul de muncă, dar și acasă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *